Het huis

Het huis vormt met andere huizen de buitenrand van de Borgo Castel Vittorio, soms verlaten, in een prachtige middeleeuwse sfeer. Te midden van bergen. Op 15 minuten loopafstand van het huis is een idyllische zwemplas tussen de rotsen.

Het huis met haar drie verdiepingen is volledig aan de eisen van de tijd aangepast. De steile trappen met hoge treden zijn bewaard gebleven als karakteristieke elementen. Op de bovenste verdieping vindt u het ruime dakterras. Een oase van rust met adembenemend uitzicht. De woning is voorzien van een volledig ingerichte eetkeukenkeuken, een woo kamer en een  slaapkamer. De slaapkamer heeft een tweepersoons bed. Verder is op die verdieping een seperaat toilet en een wastafel. op de keueknverdieping is een separate douche met wasbak. Naast het dakterras is nog een extra toilet.

Het huis is volledig ingericht voor 2 personen en bevat centrale verwarming. De keuken is voorzien van een oven, 4pits kookplaat, koelkast en vaatwasmachine. Er is eveneens een wasmachine aanwezig.

De inrichting van het dakterras met het prachtige uitzicht en buitenkeuken maakt uw vakantie compleet.